Profiteer nu van onze witte dakcoating bij Eco-Roofing!

✅️Verlaag uw energierekening, verhoog het comfort in uw woning en verleng de levensduur van uw dak met onze milieuvriendelijke witte dakcoating.

Belangrijkste voordelen:

✅️Vermindert energieverbruik voor airconditioning

Een wit dak reflecteert zonlicht, waardoor uw woning koeler blijft en u minder energie verbruikt voor airconditioning.

✅️Verlengt de levensduur van het dak


Door de reflecterende eigenschappen van witte dakcoating wordt het dak minder blootgesteld aan temperatuurschommelingen en UV-straling, wat de levensduur kan verlengen.

✅️Vermindert het 'hitte-eiland-effect' in stedelijke gebieden

Witte daken helpen de omgevingstemperatuur te verlagen en dragen bij aan een beter leefklimaat.

✅️Milieuvriendelijk en duurzaam


Onze witte dakcoating is ontworpen met het milieu in gedachten en helpt u bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Gratis Offerte-aanvraagformulier:

Ontdek de voordelen van eco-roofing.nl!

Mis deze kans niet!

Vul het onderstaande formulier in om een prijsindicatie voor onze dakcoating te ontvangen*. We zullen op basis van de ingevulde gegevens eerst een prijsindicatie sturen. Indien u akkoord gaat met de prijsindicatie, zullen we verdere afspraken plannen.


Ervaringen en meningen van onze klanten:

"We zijn zeer tevreden met het werk van Eco-Roofing. Ons huis is merkbaar koeler sinds ze de witte dakcoating hebben aangebracht. Onze energierekening is gedaald en we zijn blij dat we een milieuvriendelijke keuze hebben gemaakt. Het team was professioneel en werkte efficiënt. Ik raad Eco-Roofing zeker aan!" - Mirjam en Peter de Vries


"Eco-Roofing heeft uitstekend werk geleverd bij het aanbrengen van een witte dakcoating op ons kantoorpand. We hebben niet alleen bespaard op onze energiekosten, maar dragen ook bij aan een duurzamere werkomgeving. Hun team was vriendelijk, punctueel en bekwaam. We raden Eco-Roofing ten zeerste aan voor al uw dakcoating behoeften!" - Jeroen van der Meer, Directeur, GreenTech Solutions


"Na het aanbrengen van de witte dakcoating van Eco-Roofing merkten we een groot verschil in het binnenklimaat van ons huis. Onze airconditioner hoeft veel minder hard te werken en we besparen aanzienlijk op onze energierekening. Het team was professioneel en beleefd, en ze werkten snel en netjes. We zijn zeer tevreden met het resultaat!" - Familie de Jong


"Eco-Roofing heeft ons geholpen om ons huis energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken met hun witte dakcoating. Het hele proces verliep soepel, van de offerte tot de uitvoering van het werk. We zijn onder de indruk van de professionaliteit van het team en het verschil dat de dakcoating heeft gemaakt. We bevelen Eco-Roofing van harte aan!" - Saskia en Tom van Dijk


Veelgestelde vragen:

Wat is witte dakcoating?

Witte dakcoating is een milieuvriendelijke oplossing die op daken wordt aangebracht om zonlicht te reflecteren en warmteoverdracht te verminderen. Hierdoor blijven gebouwen koeler, waardoor er minder energie nodig is voor airconditioning en verwarming, en de energiekosten dalen.

Wat zijn de voordelen van witte dakcoating?

De belangrijkste voordelen van witte dakcoating zijn energiebesparing, een lager energieverbruik, een langere levensduur van het dak en een verminderde belasting van het milieu. Het verbetert ook het comfort in uw woning of kantoorruimte door een stabielere binnentemperatuur te behouden.

Hoe lang duurt het aanbrengen van witte dakcoating?

De tijd die nodig is om witte dakcoating aan te brengen, varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het dak. Over het algemeen kan het proces enkele dagen duren.

Is er garantie op de witte dakcoating?

Ja, bij Eco-Roofing bieden we een garantie op onze witte dakcoating. De garantieperiode varieert afhankelijk van de uitvoering van het werk. Neem contact met ons op voor meer informatie over de specifieke garantie die we aanbieden.

Hoeveel kost witte dakcoating?

De kosten van witte dakcoating zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en het type dak, de gebruikte materialen en de arbeidskosten. Vul ons offerte-aanvraagformulier in om een prijsindicatie te ontvangen op basis van uw specifieke situatie.

Kan ik subsidie krijgen voor witte dakcoating?

In sommige gevallen zijn er subsidies beschikbaar voor energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen zoals witte dakcoating. Het is raadzaam om bij uw lokale gemeente na te gaan of er subsidies beschikbaar zijn en aan welke voorwaarden u moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen.

Als u nog meer vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw witte dakcoating behoeften!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor onze witte dakcoating!